Hos S. Bolander kan vi stå for stort set alle former for jord og anlægsarbejde, alt lige fra store til små opgaver for både private og erhvervskunder i Odense, Middelfart, hele Fyn samt Trekantsområdet. 

Hvis du har brug for en professionel til at udføre dit jord og anlægsarbejde for dig, så er du kommet det rette sted hen - Vi kan både stå for dine jord og anlægsopgaver. 

Kontakt os

Samlede løsninger på jord- og anlægsarbejde

Vi kan stå for en samlet løsning når det kommer til anlæg af kloak, jord og anlægsarbejde det kan være alt inden for: 

Hvis du ønsker en professionel løsning til dit jord og anlægsarbejde, så har vi kompetencerne til at udfører de fleste former for jord og anlægsopgaver. Vi står også klar til at vejlede og rådgive i forhold til dine opgaver, da vi har fundet ud af at en god dialog med dig som kunde og os, giver de bedste og mest tilfredsstillende resultater. 

Få et tilbud på jord og anlægsarbejde i Odense, Middelfart og resten af Fyn 

Vi har mange års erfaring inden for jord og anlægsarbejde, samt anlæggelse af kloakker m.m. Du får derfor en autoriseret kloakmester med de rette kompetencer og som kan varetage renoveringen af din kloak, jord og anlægsarbejde. 

Vi kan derfor stå for din totalentreprise når det kommer til alt indenfor jord, beton, anlæg, kloak m.m. 

Så hvis du skal bruge et tilbud på en jord og anlægsopgave, så er du velkommen til at kontakte os i dag på 52 19 08 02  eller sende en mail til Simonbolander@hotmail.com og få et uforpligtende tilbud. 

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.