Skal du bruge en professionel til støbning af fundament, kloakarbejde eller fliselægning?

Så er du kommet det rette sted hen - hos S. Bolander kan vi stå for støbning af dit fundament og alt indenfor kloakarbejde til private og erhvervskunder  i Odense, Middelfart og på resten af Fyn samt Trekantsområdet. 

Vi kan både støbe fundament når der er lagt nyt kloakanlæg, ved både nyanlæg eller hvis der er reparationer på kloakken som skal ordnes og der efterfølgende skal lægges nyt fundament og fliser. 

Kontakt os

Støbearbejde af huse / tilbygninger / erhvervsbygninger samt andre former for støbearbejde

Fundamentet af et hus er det vigtigste, hvis fundamentet ikke er lavet korrekt skaber det et dårligt fundament for resten af huset, både i forhold til fugt fra jorden, men fundamentet er også det der skal bære huset. 

Derfor vil anbefales det at få en professionel til at støbe dit fundament, da der er mange ting at tage stilling til både inden man går i gang og imens selve processen er i gang. 

Hos S. Bolander kan vi både stå for afsætningen i forhold til opmåling og klargøringen inden vi går i gang med udgravning til dit nye fundament. 

Pris på støbning af fundament i Odense, Middelfart og resten af Fyn

Prisen afhænger meget af opgaven, da ingen opgaver er ens og derfor er der også stor forskel i prisen på støbning af fundament. Men vi kan naturligvis udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, som opfylder dine krav og behov. 

Der er selvfølgelig altid nogle faktorer der variere fra opgave til opgave fx i forhold til hvilken jordbund der er tale om, og hvis jordbunden skal forstærkes så ændres prisen også. 

Du er velkommen til at ringe til os på 52 19 08 02 eller sende en mail til Simonbolander@hotmail.com også finder vi sammen den løsning der passer bedst til jer, vi udfører altid støbning af fundamenter til fordelagtige priser.