Har I store problemer med rotter i jeres kloaksystem? eller vil I bare være sikre på, at der ikke kommer rotter ind i huset? 

Det er de færreste der elsker at have besøg af rotter, og derfor tilbyder vi hos S. Bolander professionel montering og opsætning af rottespærre for både private og erhvervskunder i Odense, Middelfart, resten af Fyn samt Trekantsområdet. 

En rottespærre monteres i rensebrønden og indeholder 2 klapper hvor spildevandet frit kan passere og rotternes kan holdes ude. 

Kontakt os

Få professionel hjælp til opsætning af rottespærre

Når du skal have opsat en rottespærre er det vigtigt at få en autoriseret kloakmester til at opsætte rottespærren, da dette er et krav i forhold til autorisationsloven. 

Grunden til, at det er vigtigt at få en professionel til at udføre arbejdet, er, at når man skal opsætte en rottespærre, så skal man ind og lave et indgreb i installationen for at overholde de lovmæssige krav til, hvordan en rottespærre skal opsættes korrekt, derfor kræver det en autoriseret kloakmester til udførelsen. 

Nogle af fordelene ved at få opsat en rottespærre er at du er sikret mod de små ubudne gæster, samt de eventuelle skader de kan medføre og så er rotter også et skadedyr som har mange smitsomme bakterier med sig. 

Vi kan montere din rottespærre til en konkurrencedygtig og fair pris. 

Kontakt os og få et tilbud på opsætning af rottespærre  

Leder du efter en kvalitetsbevidst og autoriseret kloakmester til at opsætte din rottespærre?  Så er du mere end velkommen til at kontakte os på 52 19 08 02 og få et uforpligtende tilbud. 

Du er også velkommen til at sende en mail på Simonbolander@hotmail.com eller udfylde vores kontaktformular her på siden, også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit rotteproblem.