Hos S. Bolander tilbyder vi TV inspektion af din kloak for at identificerer eventuelle brud, rotter eller generelle fejl på din kloak, på den måde kan vi undersøge hvorvidt din kloak og afløb fungere som de skal. 

Vi udfører mange TV inspektioner i Odense, Middelfart, resten af Fyn samt Trekantsområdet. 

Vi har mange års erfaring med TV inspektioner af kloaksystemer, tilstandsrapporter samt udbedringer af kloakker. Vi tilbyder derfor TV inspektion af din kloak i forbindelse med brud på kloakken, ukendte problemer samt hvis du står og skal købe eller sælge dit hus. 

En inspektion af kloakken anvendes bedst ved: 

  • Skader på kloakken 
  • Forstoppelse af kloak
  • Tilstandsrapport
  • Rotter
  • Ejendomshandel 

Hvordan foregår en TV inspektion? 

En inspektion af kloakken fungere således at der bliver sendt et kamera ned i kloakken som vi styre, kameraet filmer forholdene i kloakken og giver os på den måde et billede af hvordan det står til nede i jeres kloak. 

På denne måde undgår man også brud og utætheder på rørene, vi tilbyder TV inspektion af kloak til fordelagtige priser. 

En af fordelene ved at foretage en TV inspektion af kloakken, er at man slipper for at grave unødvendigt i rørene, derfor er en inspektion af rørene den mest effektive måde at lokalisere fejlen på og med endnu færre omkostninger da man kan finde den nøjagtige årsag og lokalisere problemet.  

Vi tilbyder også opsætning af rottespærre, punktrenovering, omfangsdræn, strømpeforing m.m.

Hør mere om TV inspektion i Odense, Middelfart og resten af Fyn 

Har i problemer med jeres kloak? Så ring til os i dag, og få et uforpligtende tilbud på TV inspektion af jeres kloak, så vi kan få lokaliseret problemet med det samme, og få løst jeres problem. 

Vi tilbyder altid TV inspektioner til konkurrencedygtige priser, vi går derfor også rigtig meget op i at have en god dialog med vores kunder, da dette giver de bedste resultater. 

I er velkommen til at ringe på 52 19 08 02