Hos S. Bolander udfører vi en bred vifte af entreprenøropgaver for både private og erhvervskunder i Odense, Middelfart, resten af Fyn samt Trekantsområdet. Vi har mange års erfaring som entreprenør og besidder derfor kompetencerne inden for alt der har med entreprenøropgaver at gøre. 

Det kan være alt fra:

  • Jord og betonopgaver
  • Kloakarbejde
  • Udgravning til fundamenter
  • Anlægsarbejde

Vi kan derfor stå for din totalløsning når det kommer til entreprenøropgaver. 

Indhent et tilbud fra en entreprenør her! 

Professionel entreprenør udfører alle slags opgaver 

Når det kommer til entreprenøropgaver kan vi udføre det meste for dig, uanset om du er en privat person eller en virksomhed. 

Inden for kloakarbejde kan vi være din autoriseret kloakmester, vi kan hjælpe med alt fra kloakrenovering, TV inspektion, montering af rottespærre, strømpeforing af din kloak m.m. 

Ved Jord- og anlægsarbejde kan vi være behjælpelige med alt fra anlæg af sokkel, udgravning til fundamenter m.m. Vi kan også stå for generelle jord og gravearbejde for dig, uanset om det er gravearbejde eller andet inden for jord og anlægsarbejde. 

Med os som din samarbejdspartner er du sikret et veludført resultat af højeste kvalitet, og vi forlader ikke opgaven før du er glad og tilfreds med det udførte arbejde. 

Vi sætter nemlig en rigtig stor ære i at levere og udføre et stykke arbejde af højeste kvalitet, til aftalte tidspunkt. 

Kontakt os og få et tilbud på entreprenørarbejde i Odense, Middelfart og resten af Fyn 

Skal du bruge en entreprenør til en opgave? Så kan du altid kontakte os på 52 19 08 02 eller sende en mail til Simonbolander@hotmail.com - Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi står gerne klar til en god dialog omkring din opgave og hvordan vi løser den bedst. Du kan udfylde kontaktformularen her på siden også vender vi tilbage hurtigst muligt. 
 

Kontakt os